biznis
0

FX Lider organizuje seminar: Saznajte kako da zaradite novac na svjetskoj berzi

U Sarajevu, 11. decembra u hotelu Europe sa početkom od 18:30h, FXLider, regionalni lider u trgovanju na globalnom finansijskom tržištu, organizuje seminar na temu "Kako zaraditi novac na svjetskom finansijskom tržištu".

Saznajte zašto trgovanje na svjetskom tržištu bilježi rekordan rast iz godine u godinu i zašto se sve više ljudi iz regiona opredeljuje za ovaj vid investiranja novca. Otkrićete da zarađivanje na berzi nije namijenjeno samo finansijskim stručnjacima, već da svako vrlo jednostavno, uz pravu strategiju može ostvariti značajan profit uz minimalan rizik.

Najpopularnije strategija za trgovanje koje vam mogu obezbijediti konstantan prinos, predstaviće potvrđeni FXLider eksperti . Naučite kako da zaradite novac na berzi, razmenite iskustva sa postojećim i budućim trejderima, iskoristite jedinstvenu priliku da jedan na jedan razgovarate sa FXLider ekspertima 11. decembra 2015.,u hotelu Europe u Sarajevu u 18:30h., ‘Kako zaraditi novac na globalnom finansijskom tržištu’. Prijave moguće izvršiti ovdje.