Finansije
38

UNIQA predstavila novi proizvod "UNIQA S.O.S." Pomoć na putu sa neograničenim brojem asistencija

Kvar vozila ili saobraćajna nezgoda za vrijeme putovanja, te druge slične nepredvidive situacije zahtijevaju trenutno rješenje, a pronaći mehaničara koji će doći do mjesta kvara ili samostalno organizovati prevoz vozila do najbližeg servisa je u mnogim slučajevima nemoguća misija, pogotovo ukoliko je pomoć na cesti potrebna izvan radnog vremena.

Pomoć na putu "UNIQA S.O.S." novi je proizvod UNIQA osiguranja koji je predstavljen početkom decembra, a koji može pomoći klijentima koji se nađu u sličnim situacijama. Uz UNIQA S.O.S. Pomoć na putu brzo i lako mogu se premostiti sve eventualne prepreke na putu, bilo da se nalazite u Bosni i Hercegovini ili Evropi.

Jedna od prednosti proizvoda UNIQA S.O.S. je neograničen broj asistencija u toku trajanja osiguranja, a godišnja premija je značajno povoljnija u odnosu na slične proizvode koji se nude na tržištu. Proizvod se može ugovoriti neovisno od toga da li već imate ugovorenu polisu autoosiguranja ili kasko osiguranja.

Pored organizacije pomoći, UNIQA S.O.S. omogućava pokriće troškova popravke vozila na licu mjesta, prijevoz vozila do najbližeg servisa, te zamjensko vozilo ili smještaj.

Da bi klijent ostvario pravo na korištenje usluga „UNIQA S.O.S.“ sve što treba uraditi je pozvati servisni centar za pomoć na putu koji je dostupan 24 sata na dan, 7 dana u sedmici, u zemlji ili Evropi, a UNIQA će obezbijediti organizaciju pomoći na putu i pokriti neophodne troškove.

Više informacija o proizvodu možete dobiti pozivom na besplatni broj 080 02 02 51 ili putem zvanične web stranice UNIQA osiguranja, putem linka: http://www.uniqa.ba/pomoc-na-putu