Finansije
0

U prvoj sedmici već 400 novih korisnika eBBI u Bosna Bank International

Klix.ba
Bosna Bank International pustila je u rad uslugu elektronskog bankarstva za fizička lica. Iako, prema istraživanjima, elektronsko bankarstvo koristi relativno mali broj građana na području BiH, BBI banka bilježi svakodnevni rast potražnje za ovom uslugom.

"Samo tokom prve sedmice, od oficijelnog puštanja u rad elektronskog bankarstva uslugu eBBI počelo je koristiti 400 osoba iz BiH i inozemstva. Potražnja za eBBI prevazišla je naša očekivanja. Izuzetno smo zadovoljni podacima o broju novih korisnika. Uslugu eBBI planiramo dodatno razviti i obogatiti, što će korisnicima omogućiti da na jednostavan način, putem aplikacije eBBI obave najveći dio finansijskih transakcija. Elektronsko bankarstvo jedna je od aktivnosti koje poduzimamo na unapređenju ponude za fizička lica u BiH. Zadovoljstvo klijenta je naš najvažniji cilj", istakao je Muhamed Prlja direktor Sektora za poslovanje sa stanovništvom BBI banke.

BBI banka nudi jedinstvenu akciju. Korisnici koji do 31.12.2012. aktiviraju eBBI, uslugu elektronskog bankarstva dobit će besplatno - bez mjesečne naknade, do kraja života. Prijaviti se za uslugu eBBI veoma je jednostavno. Potrebno je samo da potpišete pristupnicu, posjedujete računar i internet konekciju.

eBBI je usluga koja korisnicima štedi i vrijeme i novac, a svakodnevne obaveze čini jednostavnijim i bržim. Elektronsko bankarstvo ili internet bankarstvo postalo je trend u svijetu zbog lakoće i jednostavnosti, dostupnosti- u bilo koje doba dana ili noći i s bilo kojeg mjesta, te zbog sigurnih finansijskih transakcija koje možete obavljati iz udobnosti vašeg doma, s posla pa čak i kada ste na putovanju. Milioni zadovoljnih klijenata elektronskog bankarstva širom svijeta preporučuju korištenje internet bankarstva a najčešći motiv za prelezaka na elektronsko bankarstvo je upravo ušteda vremena i novca.

I eBBI svojim klijentima nudi uštedu vremena i novca, pa oni koji se prijave za eBBI skoro sve poslove koje mogu obaviti u banci sada mogu uraditi od kuće, s posla ili bilo kojeg mjesta gdje imaju internet konekciju. Uštede novca se kreću od 50 posto, a BBI banka svojim klijentima koji se do kraja godine prijave za eBBI nudi i dodatnu pogodnost-korištenje usluge besplatno, bez mjesečne naknade.