Finansije
12

Svečano otvorena ekspozitura Vakufske banke na Ilidži

Klix.ba
Vakufska banka d. d. Sarajevo je 10. februara 2015. godine, u općini Ilidža, na adresi Dr. Mustafe Pintola 23 (zgrada hotela Hollywood) svečano otvorila ekspozituru Ilidža na novoj lokaciji.

Presjecanjem vrpce, ekspozituru su svečano otvorili direktor Vakufske banke, Mirzet Ribić i načelnik Općine Ilidža prof. dr. Senaid Memić. Ovo je druga novootvorena poslovna jedinica Vakufske banke u 2015 godini.

"Općina Ilidža zauzima veoma značajno mjesto u Kantonu Sarajevo. Mnoge firme koje uspješno posluju imaju svoje sjedište u ovoj općini. Cilj nam je da svim klijentima ponudimo kvalitetne bankarske usluge domaće banke", izjavio je Mirzet Ribić, direktor Vakufske banke.

Vakufska banka širi poslovnu mrežu otvaranjem novih poslovnica. U 2015. godini je otvorena nova poslovnica u Jajcu, danas je ekspozitura Ilidža u novom i modernijem prostoru, te ovim aktivnostima simbolično počinje kako stabilizacija tako i širenje mreže poslovnica i utvrđivanje i dalje jačanje pozicije Vakufske banke na tržištu.

Tu su i atraktivni proizvodi, te akcija nenamjenskih i stambenih kredita koja traje do 30. juna 2015. godine, a elektronskim bankarstvom je Banka uz klijente 24 sata svih 7 dana sedmično na usluzi.

Direktor Banke je istakao da će Vakufska banka nastaviti proaktivno djelovati u budućnosti i pozivao sve privrednike na proširenje i ojačavanje saradnje.

Načelnik Općine Ilidža Senaid Memić, se obratio gostima rekavši da se raduje što vidi domaću banku da širi svoje poslovanje. Načelnik je poželio Vakufskoj banci dobar početak na novoj lokaciji i uspješno poslovanje u Općini Ilidža. Nada se da će se Banka uspješno integrisati i doprinijeti razvoju lokalne zajednice.

Radno vrijeme ekspoziture Vakufske banke na Ilidži je od ponedjeljka do petka od 8:00 do 16:00 sati, a subotom od 9:00 do 14:00 sati.