Finansije
8

Šparkastična akcijska ponuda kredita u Sparkasse Bank

Sparkasse Bank novu 2015. godinu započinje sa novom akcijskom ponudom kreditnih proizvoda za sve namjene.

Unutar šparkastične ponude klijenti mogu da odaberu kredit po svojoj želji i namjeni te uzeti učešće u nagradnoj igri u kojoj Banka daruje 300 mobitela Nokia Lumia 630.

U nagradnoj igri koja traje do 31.03. učestvuju svi klijenti koji odaberu kredit neki od kredita iz akcije.

U okviru promotivne akcije posebno se ističe nenamjenski kredit bez hipoteke do 50.000 KM sa rokom otplate do 10 godina i fiksnom nominalnom kamatnom stopom već od 6,96%.

"Svakodnevno nastojimo svojim klijentima ponuditi rješenje za sve finansijske potrebe, počevši od malih kreditnih iznosa za nenamjensko trošenje, do velikih investicijskih poput kupovine stana. Vjerujemo da je to ključ za razvoj dobrih odnosa sa našim klijentima koje želimo graditi dugoročno. U ponudu su pored nenamjenskih kredita uključeni i stambeni krediti sa hipotekom te hipotekarni krediti koji su najbolji odgovor za ozbiljne investicije u većim iznosima na duže rokove, koje možemo ponuditi po vrlo konkurentnim kamatnim stopama. Također, svim našim klijentima u toku akcije uz kredit odobravamo i kreditne kartice", istakla je Alma Kratovac, direktorica Sektora za poslovanje sa stanovništvom Sparkasse Bank.

Zaštitno lice ove kampanje je jedan od najprepoznatljivijih bosanskohercegovačkih glumaca - komičara, režisera i dramskih pisaca, Branko Đurić Đuro.