iPad3 i dva laptopa za najsretnije
0

Raiffeisen banka nagradila posjetitelje SFF-a

Klix.ba
Raiffeisen banka, kao domaćin sinoćnje večeri Sarajevo Film Festivala, nagradila je tri posjetioca vrijednim nagradama.

Ni kiša nije pokvarila fantastičnu festivalsku atmosferu, a razlog za posebnu radost imala su tri najsretnija posjetioca. Jedan od njih bio je Vidar Alver, norveški državljanin, koji je osvojio glavnu nagradu – iPad 3.

Alver nije mogao sakriti svoje oduševljenje i iznenađenje. Naime, kako je rekao u razgovoru s predstavnicima Banke, u Bosnu i Hercegovinu došao je na odmor. Zadivljen je ljepotama naše zemlje i gostoprimstvom naših ljudi, a nije mogao ni sanjati da će se kući vratiti sa ovako lijepom nagradom. Našu zemlju zasigurno će napustit pun lijepih utisaka.

S osmijehom na licu sa projekcije su otišla i dva posjetioca koji su dobili laptope. "Bio sam prijatno iznenađen gestom Raiffeisen banke. Inače dugogodišnji sam klijent ove banke i izuzetno sam zadovoljan njihovim uslugama", izjavio je Zlatko Muhić dobitnik laptopa. Drugi dobitnik laptopa, Samed Spiljak zahvalio se Raiffesien banci na dugogodišnjoj podršci Sarajevo Film Festivalu, kao i na podršci mnogobrojnim projektima u državi.

Podsjećamo, Raiffeisen banka je sponzor Sarajevo Film festivala već 17 godina, čime nesebično doprinosi, kako jedinstvenoj atmosferi koju SFF svakog ljeta donese u Sarajevo, tako i pozitivnom imidžu BiH, što redovno potvrđuju i mnogobrojni turisti koji za vrijeme SFF-a dolaze u naš grad.