Finansije
0

Promotivna kampanja Intesa Sanpaolo Banke: Napunite svoje finansijske baterije

Napunite svoje finansijske baterije – slogan je nove promotivne kampanje u Intesa Sanpaolo Banci koja je počela u subotu, 8. marta, na Dan žena.

Klijentice Banke su bile ugodno iznenađene dobrodošlicom hostesa na ulazu u poslovnice Banke, koje su im darovale narandžasti gerber, kako bi simbolično s njima podijelile važnost ovog praznika.

U toku kampanje "Dopunite svoje finansijske baterije" Intesa Sanpaolo Banka nudi različite vrste kredita po povoljnim uslovima, sa kamatnom stopom već od 5,30%/EKS 8,56%. U ponudi akcijskih kredita nalaze se nenamjenski krediti u iznosu do 60 hiljada maraka sa rokom otplate do deset godina.

Također, u ponudi ove renomirane banke su i krediti za penzionere u iznosu do deset hiljada maraka i rokom otplate do pet godina, stambeni krediti u iznosu do 300 hiljada maraka i rokom otplate do čak 30 godina, ali i hipotekarni i zamjenski krediti.

Intesa Sanapolo banka misli unaprijed sa svojim klijentima, te za odobravanje gore navedenih kredita, nudi različite modele odobravanja, prilagođene potrebama i mogućnostima svakog klijenta pojedinačno. Krediti se odobravaju u roku od 24 sata uz minimum potrebne dokumentacije.

Posjetite Intesa Sanpaolo Banku i napunite svoje finansijske baterije na način koji najviše odgovara Vašim potrebama i željama.