Finansije
0

Posebna ponuda novčanih kredita Raiffeisen banke

Kontinuirano nastojeći da svoju ponudu prilagodi zahtjevima klijenata, te da im potrebna sredstva finansiranja učini dostupnijim Raiffeisen banka klijentima nudi novčane kredite sa dodatnom pogodnošću.

Klijentima koji za vrijeme trajanja ove ponude apliciraju za novčani kredit Banka vrši povrat jedne rate kredita koju sami odaberu.

U okviru ponude dostupni su nenamjenski novčani krediti ili krediti za refinansiranje postojećih zaduženja u Raiffeisen banci, u maksimalnom iznosu do 50.000 KM, uz rok otplate do 10 godina. Ove kredite karakteriše i sigurnost. Naime, kamatna stopa je fiksna što znači da rata kredita ostaje na istom nivou za cijeli period otplate kredita.

Za novčane kredite klijenti mogu aplicirati i online, putem web stranice Banke. U tom slučaju poslovnicu Banke posjećuju samo jednom i to prilikom preuzimanja novčanih sredstava. Pored jednostavnosti, dodatna pogodnost ovakvog načina apliciranja je to da se klijentu obračunava 50 posto niža naknada za obradu kreditnog zahtjeva.

Detaljnije informacije o posebnoj ponudi novčanih kredita Raiffesein banke dostupne su na sljedećem linku:raiffeisenbank.ba/landing-page/novcani-krediti/