Finansije
0

Nova akcijska ponuda Sparkasse Bank "Prepolovite Vaše rate"

Sparkasse Bank započela je novu akcijsku ponudu sa posebnim pogodnostima na sve kredite. U fokusu su zamjenski krediti u neograničenim iznosima i uz najniže kamatne stope na tržištu sa kojima se mogu zatvoriti svi postojeći krediti i obaveze cijelog domaćinstva, i praktično "prepoloviti mjesečne rate".
Ovako značajno sniženje mjesečnih obaveza moguće je samo zbog kombinacije ključnih pogodnosti: dugi rokovi otplate čime je rata kredita automatski niža, i izrazito niski troškovi kredita izraženi kroz kamatu i naknade.

Konkretno, pogodnosti su sljedeće: kamata već od 5,99% - efektivna kamata 6,54% 0% naknada za obradu kredita 0% naknada za vođenje kreditnog računa neograničeni iznosi kredita rokovi otplate do 20 godina bez jemaca uz hipoteku

Akcijska ponuda obuhvata i druge najtraženije kreditne modele za sve potrebe klijenata, od stambenih, hipotekarnih do nenamjenskih, i to u uz najniže kamate na tržištu i vrlo fleksibilan pristup obezbjeđenju kredita. Uz kredite se odobrava i Shop&Fun kartica za kupovinu na rate bez plaćanja kamate.