Finansije
0

NLB banka nudi SMS, WEB i M-banking

Sarajevo-x.com
Od početka mjeseca marta, kako je i najavljeno, uz novo ime iz NLB Banke stiže unapređena usluga elektronskog bankarstva za fizička lica. Uz uslugu SMS i internet bankarstva od sada je u ponudi i elektronsko bankarstvo posredstvom mobitela ili M-banking.

Na ovaj način je kompletirana usluga elektronskog bankarstva NLB Banke, koja klijentima omogućava da iz svog doma, kancelarije ili sa bilo kog drugog mjesta mogu provjeriti trenutno stanje na računu ili obaviti bezgotovinske prenose i plaćanja uz siguran pristup svojim računima, tako da su im usluge Banke dostupne 24 sata na dan.

Dodatna pogodnost je, da se od 01. marta, naknada obračunava po jedinstvenoj cijeni od 2,00 KM mjesečno za sva 3 servisa zajedno - SMS, WEB i M-banking. Za klijente osobnog bankarstva ovi servisi su besplatni.

Takođe, niža je i naknada za izvršene elektronske naloge od naknade naloga realizovanih na šalterima Banke, što predstavlja dodatan razlog za korištenje usluga elektronskog bankarstva.

Dovoljno je da se klijenti obrate u svoju poslovnicu NLB Banke, potpišu pristupnicu i ovi servisi će im biti dostupni.

NLB Banka jedna od vodećih banaka na prostoru Federacije BiH, univerzalnog je tipa i pruža kompletan servis finansijskih i konsalting usluga pravnim licima i građanima.

Uz visok ugled i povjerenje kod poslovnih partnera i klijenata fizičkih lica, čiji broj kontinuirano raste, Banci je povjerenje ukazalo oko 230.000 klijenta.

NLB Banka – članica NLB Grupe, najveće slovenačke međunarodne finansijske grupacije na području jugoistočne Europe koja broji 49 članica na 15 tržišta.