Finansije
0

Najbolji izbor kredita u Union Banci

Sponzorirani članak
Union Banka u svojoj akcijskoj ponudi za stanovništvo nudi atraktivne opcije instant, stambenih i potrošačkih kredita! Tako je instant potrošački kredit Union Banke najbolje rješenje ukoliko Vam novac treba "odmah i sad" jer ga je moguće realizovati u roku od 24 sata od trenutka dostavljanja dokumentacije.

Iz Union Banke posebno ističu akciju stambenih kredita. Uz izuzetno povoljnu kamatna stopu od 5,49% (primjer: EKS 5,80% izračunata na iznos od 150.000 KM, rok otplate 15 godina i naknadu u iznosu od 1%, te je informativnog karaktera), posebna pogodnost se ogleda u 0% naknade za obradu kredita, za sve one koji po prvi put rješavaju stambeno pitanje.

U ovoj akciji se nalazi i ponuda gotovinskih i zamjenskih potrošačkih kredita sa iznosima do 30.000 KM, povoljnim i fiksnim kamatnim stopama, te rokom otplate do 7 godina, a koji su odličan izbor ukoliko trebate riješiti postojeća zaduženja u banci ili planirate kupovinu bijele tehnike, namještaja , putovanja i sl. Napravite najbolji izbor već danas! Više o ovoj akciji saznajte na www.unionbank.ba ili posjetite najbližu poslovnicu Union Banke.