Zajednička poslovnica
0

Jelah: Moja banka i ASA osiguranje pod jednim krovom

Sarajevo-x.com
Članice ASA grupacije, Moja banka i ASA osiguranje, svečano su otvorile jučer novu poslovnicu u Jelahu. U ovom jedinstvenom prostoru klijenti će na jednom mjestu moći da osjete sinergiju usluga banke i osiguranja.

Predsjednik Udruženja privrednika Tešanj-Jelah Muharem Sejdić pozdravio je odluku ASA grupacije da se približi privrednicima ovog regiona. „Ovo jasno pokazuju ispruženu ruku partnerstva prema našoj zajednici“, ističe Sejdić i dodaje da je za napredak društva neophodno da privreda bude na prvom mjestu.

"Moja banka je najznačajnija domaća banka na bh. tržištu koja kvalitetnim i profesionalnim pristupom svakom klijentu nudi uslege prilagođene stvarnim potrebama", izjavio je Amir Galijašević, direktor poslovnice Moje banke u Jelahu. "Jelah je proteklih godina pokazao da je područje koje kontinuirano radi na razvoju privrede i smatramo da ćemo uz iskustvo Grupacije kojoj pripadamo zajedno doprinjeti njegovom daljnjem razvoju."

"Mi smo već prisutni u Jelahu, ali poslovnica koju otvaramo danas je jedna od prvih poslovnica u nizu gdje ćemo zajedno sarađivati sa Mojom bankom", dodaje Mirsad Begić, rukovodilac podružnice ASA osiguranja. "Nastojat ćemo i dalje da svojim radom opravdavamo povjerenje građana Jelaha, Tešnja i okolnih opština, te da kvalitetom usluga privučemo nove klijente".

ASA grupacija je lider u automobilskoj industriji posljednjih 15 godina. Inicijalno poslovanje je krenulo od uvoza i prodaje novih automobila i autodijelova, te njihovog transporta. Zahtjevi modernog tržišta usmjerili su brzi razvoj ASA grupacije i kao odgovor na to svoju ponudu je proširila na bankarske usluge, usluge poslovnog i finansijskog savjetovanja, osiguranja, lizinga i marketinga.