Finansije
0

Hypo "Refresh" krediti do 70.000 KM

Hypo Alpe-Adria-Bank d.d. pokrenula je veliku kampanju dugoročnih nenamjenskih "Refresh" kredita za klijente koji žele da postojeće kreditne obveze u bankama i drugim financijskim institucijama objedine u jedan kredit kako bi smanjili postojeću financijsku izloženost te svoje financije postavili na zdrave temelje.

Ovaj kreditni proizvod jedan je od najkonkurentnijih na domaćem tržištu, sa rokom otplate do 15 godina, iznosom do 70.000 KM, a klijentima koji zatvaraju kreditne obveze daje se mogućnost odobravanja i dodatnih, novih sredstava. Klijenti sami biraju datum dospijeća rate (01., 10., 20. ili 25. dana u mjesecu), a osiguranje kredita se ostvaruje bez jamaca i hipoteke, sa ili bez police osiguranja.

Hypo banka u prvih šest mjeseci bilježi natprosječan kreditni rast u segmentu poslovanja sa stanovništvom u odnosu na isti period prošle godine, uz vrlo ambiciozne planove za drugo polugodište 2016. godine.

"Zahvaljujući našoj novoj vlasničkoj strukturi, američkog fonda Advent Internationala i Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD), kvalitetnoj kapitalnoj poziciji i čistom portfelju, šaljemo jasnu poruku da smo posvećeni izgradnji i razvoju naše banke i pružanju najkvalitetnije usluge našim klijentima. Želimo da nas prepoznaju kao jednostavnu, neposrednu i efikasnu banku koja klijentima nudi kvalitetne i korisne usluge i proizvode." izjavila je Marija Panić, marketing menadžer Hypo Alpe-Adria-Bank u BiH.