Ponuda dostupna i u domu
0

Građanima dostupan prvi online savjetnik za osiguranje

Klix.ba
Foto: N. G./Klix.ba
(Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba)
Kompanija Bosna sunce osiguranje (BSO) građanima naše zemlje od danas nudi prvi online savjetnik za osiguranje, pionirski portal koji će klijentima i potencijalnim kupcima omogućiti informisanje i kupovinu police osiguranja uz nekoliko klikova.

Prvi online savjetnik novinarima je prezentovan danas u prostorijama "Bosna sunce osiguranja" u Sarajevu, gdje su predstavnici kompanije na jednostavan način objasnili kako iz udobnosti doma ili s mobitela koristiti usluge osiguranja i savjetovanja.

Prateći trendove povećanja broja korisnika usluga elektronskog bankarstva u našoj zemlji, BSO je odlučio svoje usluge ponuditi i na prvom online savjetniku.

Nakon riječi dobrodošlice Aide Hadžibajrić-Šumar iz Odjela za odnose s javnošću, direktor prodaje podružnice BSO u Sarajevu Alen Hujić je rekao kako je kompanija odlučila pratiti svjetske trendove i prva u BiH, ali i u regiji, ponuditi online prodaju polica osiguranja.

Mustafa Softić, voditelj alternativnih kanala prodaje u BSO, je rekao kako građani mogu koristiti i uslugu savjetovanja koje vrši stručno osoblje kompanije te zaključiti policu osiguranja gdje god se nalazili.

Svi zainteresovani građani se mogu informisati, ali i kupiti neki od proizvoda u ponudi kao što su imovinsko osiguranje, dobrovoljno zdravstveno, putno zdravstveno i životno štedno osiguranje.

"Cilj impementacije projekta je bolja komunikacija sa klijentima i poboljšanje procesa prodaje. Sigurni smo da ćemo ovakvim pristupom poslovanja, korisnicima usluga osiguranja približiti svijet elektronske kupovine, socijalnih mreža i modernih sredstava komunikacije", naveli su iz kompanije.