Finansije
0

Formula za najbrži leasing: VB Leasing

Sponzorirani članak
Slobodan Vujić
Slobodan Vujić
Proteklu godinu obilježila je akcija VB Leasinga u sklopu koje je VB Leasing ponudio svojim kupcima besplatne troškove prve registracije i finansiranje do šest godina. S obzirom na veliki interes i uspjeh akcije, VB Leasing je odlučio istu ponuditi i u ovoj godini.

"Drago nam je da su naši klijenti prepoznali ovaj proizvod, koji smo kreirali baš osluškujući njihove stvarne potrebe. U međuvremenu smo napravili još jedan korak i poradili na ubrzanju procedura za odobrenje finansiranja i sada sa pravom možemo reći: VB Leasing je formula za najbrži leasing", istakao je direktor VB Leasinga, dr. Slobodan Vujić.

VB Leasing inače prednjači u inovativnim ponudama za svoje klijente, a još jedan od takvih je i Iphone i Ipad VB leasing aplikacija uz pomoć koje svi zainteresovani mogu sami izračunati svoju leasing ratu.

"Oduvijek smo se trudili biti predvodnik u onom čime se bavimo u Bosni i Hercegovini svakako, a i šire u regionu. Sigurno da nam je ljestvica postavljena visoko kako od strane konkurencije u Bosni i Hercegovini , tako i u okviru naše grupacije. Ostvareni rezultati u 2010. godini to potvrđuju i pokazuju da VB Leasing ima jedan kontinuitet u poslovanje bez velikih oscilacija. Sve skupa to utiče na ostvarenje ukupnog rezultata poslovanja, tako da je VB Leasing u poslovao daleko efikasnije u 2010. godini u odnosu na konkurenciju. U skorom periodu intenzivno radimo na implementaciji B2B aplikacije koja će znatno olakšati i skratiti cjelokupno vrijeme realizacije finansiranja leasinga", riječi su Vujića.