Finansije
43

BBI stambena finansiranja za mlade

Klix.ba
Sa sloganom "Sad je vrijeme za Vašu životnu investiciju" Bosna Bank International (BBI) pokrenula je danas projekat stambenog finansiranja za osobe do 45 godina starosti

Projektom je obuhvaćeno finansiranje kupovine ili adaptacije kuće ili stana po stopi već od 5,55%. Ponuda je otvorena do 30. aprila ove godine, a osobe koje se odluče realizirati svoju životnu investiciju imaju niz pogodnosti: grace period šest mjeseci, prekoračenje po tekućem računu, besplatno uključenje SMS usluge, elektronskog i mobilnog bankarstva. U iznos finansiranja moguće je uključiti i: sredstva za adaptaciju, troškove poreza na promet po osnovu kupovine nekretnine, troškove upisa hipoteke po osnovu odobrenog finansiranja, premije za policu osiguranja.

"Kupovina stana jedna je od najvažnijih odluka u životu. Želimo pomoći građanima Bosne i Hercegovine da riješe svoj životni problem. Dobna granica stupanja u brak danas je pomjerena, stoga smo željeli dati priliku svima do 45 godina da ostvare snove. Ovo je prilika i za brojnije porodice da kupe veći stan, ili da počnu gradnju kuće. U ovu akciju uključena su i finansiranja za adaptaciju. Osim što imaju priliku obezbijediti sebi krov nad glavom, naši klijenti putem ove akcije ostvaruju niz pogodnosti", izjavio je, najavljujući akciju stambenog finansiranja, Muhamed Prlja, direktor Sektora za poslovanje sa stanovništvom BBI banke.

Za detaljnije informacije o ovoj akciji posjetite web-stranicu www.bbi.ba, najbližu poslovnicu ili nazovite besplatni info telefon 0800 200 20.