Finansije
0

BBI banka pustila u rad uslugu elektronskog bankarstva

Klix.ba
Elektronsko bankarstvo je banka u malom pa skoro sve usluge koje možete obaviti u banci sada možete uraditi od kuće, s posla ili kada ste na putovanju. U jedinstvenoj akciji BBI banke korisnici koji do 31.12.2012. aktiviraju eBBI, uslugu elektronskog bankarstva dobit će besplatno, bez mjesečne naknade, do kraja života.

Bosna Bank International (BBI) danas je stavila u funkciju uslugu elektronskog bankarstva za fizičke osobe eBBI i pridružila se najsavremenijim svjetskim standardima u finansijskom poslovanju.

Riječ je o usluzi koja će korisnicima uštedjeti i vrijeme i novac, a svakodnevne obaveze učiniti jednostavnijim i bržim. Elektronsko bankarstvo ili internet bankarstvo postalo je trend u svijetu zbog lakoće i jednostavnosti, dostupnosti u bilo koje doba dana ili noći i s bilo kojeg mjesta te zbog sigurnih finansijskih transakcija koje možete obavljati iz udobnosti vašeg doma, s posla pa čak i kada ste na putovanju.

"BBI banka nudi jedinstvenu akciju. Korisnici koji do 31.12.2012. aktiviraju eBBI, uslugu elektronskog bankarstva dobit će besplatno, bez mjesečne naknade, do kraja života. Uvođenjem novog informacionog sistema stvoreni su preduslovi za značajno unapređenje proizvodno-uslužnog miksa, a eBBI predstavlja jedan od koraka ka upotpunjavanju ponude fizičkim osobama. Vjerujemo da će eBBI biti osvježenje na bh. tržištu zbog svojih mnogobrojnih mogućnosti i "user friendly" interfejsa. Povodom uvođenja nove usluge za svoje stalne klijente, koji posluju preko tekućeg računa otvorenog u BBI banci, ali i nove klijente koji ukažu povjerenje BBI banci, pripremili smo mnogobrojne pogodnosti, a jedna od njih je i mogućnost besplatnog korištenja eBBI usluge", izjavio je Muhamed Prlja, direktor Sektora za poslovanje sa stanovništvom.

Usluga elektronskog bankarstva eBBI od ranije postoji za pravne osobe, a o njenoj jednostavnosti, sigurnosti i brojnim prednostima za korisnike govori podatak o hiljadama zadovoljnih klijenata BBI banke.

Zašto eBBI

Plaćajte 0,30KM za transakciju, smanjite troškove do 50 posto, sačuvajte vrijeme i novac, ne čekajte u redovima, 24sata/7 dana u sedmici, sigurno i jednostavno, obavite sve finansijske transakcije iz udobnosti vašeg doma, s posla ili kada ste na putovanju.

Šta Vam nudi eBBI: Platite račune i izvršite plaćanja u zemlji i inozemstvu, imajte uvid u stanje i transakcije na vašim računima u svakom trenutku, uplatite ratu za finansiranje ili kreditnu karticu, vršite transfer sredstava s jednog računa na drugi, preuzimite elektronske izvode za račune.

Kako postati korisnik: Posjetite najbližu poslovnicu BBI banke i samo potpišite pristupnicu. Sve dodatne informacije možete dobiti putem besplatnog info telefona 0800 200 20 ili u najbližoj poslovnici banke.