Uz novo ime još novih pogodnosti
0

Akcija NLB gotovinskih i stambenih kredita

Klix.ba
NLB Banka je krenula sa akcijskom ponudom NLB gotovinskih i stambenih kredita koja traje do 30. juna 2012, i predstavlja nastavak ponude dodatnih pogodnosti uz novo ime NLB Banke.

U sklopu akcije na ponudi su NLB Gotovinski krediti do 50.000 KM sa kamatnom stopom već od 4,99% (EKS 7,07%) i rokom otplate do 10 godina.

NLB Stambeni krediti do 200.000 KM sa kamatnom stopom od 6,29% (EKS 6,58%), rokom otplate do 20 godina, grace periodom do 6 mjeseci i gratis kreditnom karticom.

Posebna pogodnost akcijskih kredita je i niža naknada za za obradu kreditnih zahtjeva, kao i odobravanje kredita do 20.000 KM bez jemaca.

Detaljne informacije o ponudi kreditnih i drugih proizvoda Banke se mogu dobiti u jednoj od 37 poslovnica u Federaciji BiH i Brčko distrikta ili na portalu www.nlb.ba.

NLB Banka jedna od vodećih banaka na prostoru Federacije BiH, univerzalnog je tipa i pruža kompletan servis finansijskih i konsalting usluga pravnim licima i građanima. Uz visok ugled i povjerenje kod poslovnih partnera i klijenata fizičkih lica, čiji broj kontinuirano raste, Banci je povjerenje ukazalo oko 230.000 klijenta.

NLB Banka – članica NLB Grupe, najveće slovenačke međunarodne finansijske grupacije na području jugoistočne Europe koja broji 49 članica na 15 tržišta.