biznis
0

Fantastične pogodnosti u oktobru u servisno-prodajnim centrima grupacije Bunjo

Nakon što su u naselju Bare na Šipu i zvanično otvorili servisno prodajni centar Toyota, Grupacija Bunjo nastavlja aktivnosti kada je riječ o njihovim brendovima.

Podsjećanja radi, Bunjo d.o.o. u svom vlasništvu ima Renault, Daciu i Škodu, čijim vlasnicima nude fantastične pogodnosti tokom oktobra.

Naime, u Škodinom prodajno-servisnom centru, koji se također nalazi u naselju Bare na Šipu, kompanija Triab nudi zamjenu ulja, filtera ulja i dijagnostiku, sve za nevjerovatnih 99 KM.

"Salon i servis uređeni su po posljednjim Škodinim standardima uz najsavremeniju dijagnostičku opremu i specijalni alat, a naše edukovano i ljubazno osoblje u svakom momentu korisnicima stoji na raspologanju", poručuje voditelj servisa Haris Ramić, te dodaje kako je u toku akcija staro za novo, a u obzir za zamjenu dolaze svi brendovi vozila.

Također, iz Škode dodaju kako svima nakon servisiranja nude i gratis pranje automobila.

Od voditelja prodaje Predraga Đorđevića saznali smo kako je Triab veoma brzo našao svoje mjesto kada je u pitanju prodaja.

"Rezultati rastu iz mjeseca u mjesec, a za dva mjeseca rada našli smo se u top 10 prodaje u BiH, odnosno držimo 5 posto prodaje Škode u BiH", kaže Đorđević.