biznis
66

Exclusive d.o.o. organizuje "Doček nove školske godine"

Doček će se održati u subotu 27.08.2016. godine od 11-14h na adresi Kolodvorska 12. Kao i svake godine, i ove su za vas pripremili bogat sadržaj i zabavu za školarce svih uzrasta: facepainting, sportska takmičenja, nagrade za sve učesnike, kao i nagradnu igru za sve kupce.

Exclusive već pet godina organizuje događaje ovog tipa za mališane, te iz godine u godinu nastoje da ovaj događaj obogate sadržajem i ponudom. I ove godine, jedan od partnera projekta je kompanija Ledo, sa svojom prepoznatljivom Ledo Medo maskotom.

Jedna od novosti ove godine jeste sportski program, koji je obezbijeđen u saradnji sa sljedećim klubovima: atletski klub „Novi grad“, košarkaški klub „Koš“, nogometni klub "Academica" Sarajevo, gimnastički klub "Bosna" , odbojkaški klub "SA Volley", plesni klub "Romantik" , kao i agencija "Best in Bosnia". Cilj jeste, da mališani kroz igru i zabavu, uz prisustvo profesionalnih trenera isprobaju različite sportove i otkriju svoje afinitete. Ovaj projekat predstavlja svojevrstan način povezivanja škole i sporta, kao dva bitna segmenta u životu školarca.

S obzirom da se bliži nova školska godina, u Exclusive knjižarama možete pronaći i školski program potreban za predstojeću školsku sezonu, svjetski poznatih brandova Target, Aero, Faber Castell, Busquets, Colorino i mnogi drugi.

U toku je i aktuelni popust od 10%, tako da na jednom mjestu možete dovesti mališane da se zabave i kupiti sav školski pribor za početak nove i uspješne školske godine.