Dijelili topli čaj i kafu
0

EKupon.ba organizirao druženje sa građanima Sarajeva

Klix.ba
Vodeći portal za grupnu kupovinu u Bosni i Hercegovini eKupon.ba danas je ponovo iznenadio svoje korisnike kao i prolaznike u Sarajevu.

Kao znak zahvalnosti i lojalnosti svojim korisnicima danas ispred BBI tržnog centra održana je mala promocija i druženje sa korisnicima te poslovnim partnerima.

Tim eKupona danas je podijelio veću količinu toplog čaja, kafe i keksića, a za najmlađe tu su bili i prepoznatljivi ljubičasti baloni koji su ukrasili centar Sarajeva. U razgovoru sa korisnicima i građanima Sarajeva, prezentiran je dosadašnji rad i uspjeh ovog portala, koji je u svom dosadašnjem radu uspio uštediti svojim korisnicima preko 1.800.000 KM tj. prodati preko 64.000 kupona.

Svojim vjernim korisnicima kao znak zahvalnosti eKupon tim je uručio simbolične poklone u vidu eko cekerčiča koji su izazvali oduševljenje kod korisnika. Kako saznajemo, u skorijoj budućnosti portala planirana su mnogobrojna iznenađenja, noviteti, nagradne igre kao i veliki popusti na raznovrsne atraktivne usluge i proizvode.

Ukoliko se do sada niste uključili u grupnu kupovinu i portal eKupon.ba ovo je bila odlična prilika da saznate novosti iz svijeta grupne kupovine i na taj način uštedite od čak 50-90 posto za razne ponude.

Za one koji su propustili današnje druženje ispred BBI tržnog centra, više informacija mogu potražiti na web stranici www.ekupon.ba.

Ovom prilikom eKupon.ba tim čestitao je Novu godinu svim svojim korisnicima kao i čitaocima Klix.ba portala.