biznis
55

Ećo Company realizovao više od 50 total dizajn projekata

Ećo Company od početka godine, uspješno realizovao vise od 50 projekata total dizajna i kompletnog opremanja enterijera, vlastitim proizvodnim programom Inside.

Ećo Company već dugi niz godina posluje po principu osobnog pristupa klijentima. Koristeći najsavremenije tehnologije i materijale, savjete arhitekata i dizajnera enterijera, kupcima se nude vrhunska dizajnerska rješenja za opremanje kompletnih enterijera namještajem iz vlastitog proizvodnog programa Inside Furniture&Interior Design.

Težnja za izvrsnošću u proizvodnji i jedinstvenom dizajnu, te fina završna obrada ručnim radom, tajna su uspjeha Ećo Company na domaćem ali i inostranom tržištu. Pored brojnih projekata u BiH, Ećo Company bilježi značajne poslovne uspjehe i u Njemačkoj, Austriji, Švicarskoj, Hrvatskoj te Crnoj Gori.

"Zahvaljujući našem stručnom osoblju Dizajn studia i fabrike namještaja, od početka godine, uspješno smo realizovali vise od 50 projekata, gdje smo na opće zadovoljstvo naših kupaca opremili kompletne enterijere namještajem jedinstvenog i modernog dizajna, kao i funkcionalnih rješenja", izjavio je Suad Ećo, Direktor Ećo Company.