biznis
0

Dođite u SCP po idejna rješenja za unutrašnje i vanjske prostore

Sponzorirani članak
SCP d.o.o svojim kupcima i poslovnim partnerima nudi idejna rješenja prilikom osmišljavanja i dizajniranja unutrašnjeg i vanjskog prostora.

U svom programu nude izuzetan proizvod, jedinstven na tržištu, O-H sistem ostakljivanja, koji svojom kvalitetom i dizajnom odgovara najvišim standardima današnjice. Njegova primjena je na balkonima, terasama, zimskim vrtovima za ugostiteljske objekte, pregradama u tržnim centrima i slično. Prednosti korištenja ovog sistema su potpuno otvaranje, nepostojanje središnjih pregrada, vrhunski dizajn, maksimalni dotok svijetlosti u prostoriju, te lagan pristup kod čišćenja.

U prodajnom programu nude aluminijske profile i elemente za stepenišne i balkonske ograde, rukohvate, sigurnosne ograde za bazene, nadstrešnice i ostalo. Pored materijala i elemenata SCP vam nudi i gotove proizvode sa ili bez ugradnje. Prednosti ovog proizvoda su jednostavna montaža, lagani, ekološki materijali otporni na vanjske uticaje, a svojim dizajnom i veoma povoljnom cijenom ispunjavaju sve zahtjeve kupaca. Ovdje također ubrajamo i protivprovalna/blindo i protivpožarna vrata provjerene kvalitete.

SCP d.o.o. za sve svoje proizvode nudi garanciju uz više nego prihvatljivu cijenu. Posjetiti ih možete u Bišće polje bb (krug Hercegovina auto) u Mostaru, kontakt telefoni su +387 (0)36 57 63 97 i +387 (0)62 68 65 88, a e-mail [email protected]. Za više informacija o njihovim proizvodima posjetite web-stranicu www.scp.ba.