biznis
0

Dobitnica kraljevskog dobitka u Fabrici duhana Sarajevo

Sponzorirani članak
Direktor Fabrike duhana Sarajevo g. Šefik Lojo sretnoj dobitnici gospođi Mersihi Zrnić danas je predao ključeve Audija A4 S Line.

Sretna dobitnica iz Zenice tom prilikom je izjavila: „Ne spavam od subote, zaista sam mislila da je ovo neka šala, ne mogu da vjerujem. Hvala Fabrici duhana Sarajevo“. Na pitanje šta namjerava uraditi sa automobilom, odgovorila je: “Riješit ću svoje stambeno pitanje“.

Sretni dobitnici devet super nagrada najveće nagradne igre Fabrike duhana Sarajevo 'Royal užitak za kraljevski dobitak' su:

  1. Vanesa Muratović - Džemala Bijedića 269; Stup (Sarajevo) - PUTOVANJE PO IZBORU ZA DVIJE OSOBE
  2. Zikreta Odobašić - Fride Laufer 8; Tuzla - PLAZMA TV PHILLIPS
  3. Esma Omerović - Donja Lovnica; Zavidovići - APPLE MACBOOK
  4. Sanel Smajlagić - Zovlje 8; Maglaj - MAŠINA ZA SUĐE BEKO
  5. Ermin Elkasović - Irfana Ljubijankića 7; Bužim - MAŠINA ZA SUĐE BEKO
  6. Tarik Hasanbegović - Kunovska 7; Sarajevo - TV PHILLIPS
  7. Fikreta Pehlić - Trnov 242; V.Kladuša - TV PHILLIPS
  8. Senka Habibović - 43. Drinske brigade 72; Goražde - TV PHILLIPS
  1. Adnan Lependić - Magistralni put bb; Đurđevik - KUĆNO KINO PHILLIPS

Nagradna igra pod nazivom ‘Royal užitak za kraljevski dobitak’ trajala je od 5. novembra 2007. do 19. januara 2008. godine kada su konzumenti najmlađeg proizvoda FDS mogli da pronalaskom grebalica u paklicama Royal Blue i Lights osvoje jednu od 600 vrijednih nagrada, a da sa deset nedobitnih grebalica učestvuju u izvlačenju glavne nagrade Audi A4 S line i devet super nagrada.

Obzirom da je u igri ostalo još 400 nagrada, Fabrika Duhana Sarajevo nastavlja sa nagradnom igrom sve dok svi dobici na grebalicama, koji se nalaze u cigaretama Royal Lights i Blue, ne budu podjeljeni vijernim konzumentima.