biznis
0

"Dita" postala vlasnik prestižnog ISO certifikata

FENA
U prostorijama Industrije deterdženata "Dita" Tuzla d.d. danas je održana svečana primopredaja ISO certifikata 9001:2000, a nakon što je ugledna njemačka certifikacijska kuća RWTÜF izvršila certifikacijsku procjenu cjelokupnog sustava upravljanja kvalitetom u toj tvornici.

Tom prigodom Adnan Džidić, direktor te tvornice istaknuo je značaj tog međunarodnog certifikata te dodao da je kvalitetno organiziran timski rad ključna karika uspješnog poslovanja.

"Svjesni važnosti certificiranog sustava upravljanja kvalitetom, odnosno vođeni istinom da kupci i potrošači od nas u svakom trenutku očekuju spremnost udovoljavanja njihovim istančanim potrebama, a što je i naša profesionalna obveza, pristupili smo certifikaciji. Na taj način smo još jednom potvrdili naše opredjeljenje za trajnim unapređivanjem kvalitete vlastitog rada i postupanja, a sve u cilju zadovoljavanja potreba i očekivanja potrošača, poslovnih partnera, zaposlenika i ostalih korisnika naših usluga", istaknuo je direktor Džidić.

U prosincu prošle godine ekspertni tim auditorija RWTÜF–a izvršio je detaljnu provjeru funkcioniranja sustava kvalitete u Diti te je utvrđeno da je sve urađeno u skladu s normama standarda ISO 9001:2000.