biznis
0

Deichmann predstavio nove trendove za proljeće/ljeto 2013.

Klix.ba
Foto: Klix.ba
(Foto: Davorin Sekulić/Klix.ba)
Najveći prodavač obuće u Evropi, Deichmann, ekskluzivno je predstavio novu kolekciju za proljeće i ljeto 2013. na modnoj reviji održanoj u hotelu Sarajevo.

Poznate manekenke, kao i Miss Earth BiH 2010. Ema Golijanin, predstavile su modele nove kolekcije koja je puna lakoće, mekoće i ženstvenosti s jedne strane, te elegancije i ekstravagancije s druge strane i sigurno će obilježiti modnu industriju obuće za sezonu proljeće/ljeto 2013.

Top listu najpopularnijih cipela sezone predvodit će sportske tenisice te elegantne i udobne baletanke kojima će se u asortimanu pridružiti i nove natikače. Ali i modeli salonki te sandale sa ili bez platforme bit će jako traženi.

Posebno su raznolike sandale s platformama. Javljaju se u ljetnoj varijanti s platformom od pluta, koja je ponekad i skrivena poput onih u novim tenisicama na petu. Platformu nalazimo i u supermodernim modelima cipela i čizmica. Ukrasne zakovice ili metalne aplikacije i dijamanti ovog ljeta su neophodni. Novost u bojama sezone su, osim pastelnih boja, sorbet i candy, takođe jake, uočljive i neonske boje koje će zasigurno napraviti senzaciju.

Posebna senzacija za proljeće je bez sumnje nova kolekcija Deichmannovog zaštitnog lica, hollywoodske zvijezde Halle Berry. Veoma su traženi visokokvalitetno izrađeni i povoljni modeli od prave kože iz kolekcije "5th Avenue by Halle Berry“. Svi prikazani modeli su dijelom već sada, a dijelom će uskoro biti dostupni u Deichmann prodavnicama, saopćeno je iz ove kompanije.