Sarajevo
0

"Dani laptopa“ u MobilMediji

Sarajevo-x.com
U trgovinama MobilMedije od 1. do 15. septembra održavaju se "Dani laptopa" gdje zaintersirani imaju ekskluzivnu priliku vidjeti, ali i testirati laptope najprodavanijih brandova na svijetu. Ova akcija privukla je veliku pažnju sugrađana.

MobilMedia je, sa svojim partnerima, ovom prilikom izložila preko 100 modela najboljih i najprodavanijih laptopa brandova: Vaio, Apple, IBM, Lenovo, HP, Asus, Acer, MSI, Fujitsu Siemens, Toshiba...

Bogata ponuda kombinirana sa atraktivnim akcijskim cijenama privukla je na stotine zainteresiranih kupaca u prodavnice MobilMedije širom Bosne i Hercegovine.

Već u prvom danu, prodato je na desetine izloženih laptopa. Pune ruke posla, pored trgovaca, imali su i profesionalni informatičari koji su svojim stručnim savjetima pomagali kupcima pri odabiru željenih laptopa, ali ih i upoznavali sa novim tehnologijama.

“Znali smo da su 'Dani laptopa' jako dobar projekat, ali se nismo nadali ovako velikoj posjećenosti i zainteresiranosti. Drago nam je da su naši sugrađani prepoznali i podržali naš inovativan pristup tržištu, jer na kraju krajeva, mi smo tu radi njih. Zadovoljiti različite potrebe kupaca tražeći uvijek iznova novi pristup, rezultiralo je stvaranjem velikog kruga MobilMedia prijatelja. To pokazuje i ova odlična posjećenost 'Dana laptopa'," izjavio je Alen Ćorović, PR manager MobilMedie.

Jedan od prvih posjetitelja manifestacije bio je Edin Bešlić, sin i menadžer popularnog pjevača Halida Bešlića, koji je kupio impresivni "MacBook Air”.

“Dani laptopa su sjajna akcija. To sam i očekivao od MobilMedije, čiji sam čest gost. Već duže vrijeme želim kupiti MacBook Air, ali je bio dosta skup. Zahvaljujući ovoj akciji cijene su i više nego povoljne, pa nisam želio ovu priliku propustiti”, kazao je Bešlić.

"Dani laptopa“ se održavaju u poslovnicama MobilMedije u Sarajevu, Tuzli, Mostaru, Bijeljini, Brčkom, Zenici i Čapljini.