biznis
0

Dan otvorenih vrata Centra za poslovnu edukaciju u Sarajevu i Tuzli

Klix.ba
Centar za poslovnu edukaciju organizuje "Dan otvorenih vrata CPE" u Sarajevu i Tuzli, u četvrtak 13.12.2012. godine.

"Naša vrata su uvijek otvorena svima, a na ovaj dan posebno želimo naše posjetioce i polaznike upoznati sa mogućnostima i ponudom koju CPE pruža", poručili su organizatori.

U okviru posjeta zainteresiranima će biti održane kratke prezentacije o kursevima engleskog i njemačkog jezika, poslovne informatike, grafičkog i web dizajna, te AutoCAD-a. Ovo je prilika da se svi zainteresirani upoznaju s radom Centra za poslovnu edukaciju, vrstama kurseva, nastavnim programom, vrstama certificiranja i upisa CPE certifikata u radnu knjižicu. Na ovaj način će budući polaznici dobiti priliku vidjeti što ih očekuje kao polaznike CPE-a, te dobiti uvid u načine izvođenja nastave (prisustvovati predavanjima), izgleda učionica, vrstama literature, te upoznati osoblje, predavače i polaznike, koji će im iz prve ruke prenijeti svoja iskustva i impresije o pohađanju nastave u Centru za poslovnu edukaciju.

Besplatno testiranje

Svi posjetioci će imati mogućnosti da urade besplatno testiranje iz oblasti engleskog i njemačkog jezika, te da utvrde nivo poznavanja ovih jezika u skladu sa evropskim referentnim okvirom za poznavanje jezika CEFR (A1,A2,B1,B2,C1,C2).

"Naše osoblje i predavači će vas savjetovati u odabiru najpogodnijeg kursa koji će vam omogućiti novu poslovnu karijeru ili napredovanje na postojećem poslu. Naš cilj je jednostavan, da vam omogućimo visokoprofitabilnu karijeru", poručili su iz CPE-a.

Popust od 15%

U jednom odabranom danu omogućit će vam vam upis kurseva po izuzetnom popustu od 15% za sve prijave na Dan otvorenih vrata. Sada je prilika, odaberite program obrazovanja po vašoj mjeri i unaprijedite vašu karijeru. Broj mjesta je ograničen.

Za detaljnije informacije posjetite www.cpe.ba ili ih pozovite na 033 260 505 i 035 245 222.