biznis
233

Compact Investment potpisao ugovor sa Inside by Ećo za opremanje naselja Sarajevo-Waves

Vodeći investitor u ulaganje u nekretnine u BiH, kompanija Compact Investment , izabrala je fabriku namještaja i dizajn studio Inside by Ećo i njihovu uslugu Total design za opremanje stanova u naselju Sarajevo-Waves.

Prepoznavši savremene metode, modernog i dizajnerskog, opremanja stanova putem usluge Total dizajna i uvidjevši da je u skladu sa modernim prozapadnim načinom gradnje nekretnina odlučili smo se na ovaj korak, poručuju iz Compact Investmenta.

Usluga Total dizajn podrazumijeva da prilikom kupovine stana dobijate mogućnost da odmah izaberete kompletan enterijer u skladu sa Vašim stilom i budžetom, a sve na osnovu pokaznog stana koji će biti opremljen do najmanjeg detalja i sa svim asesoarima.

Prilikom izbora izgleda enterijera, klijentima stoje na raspolaganju dizajneri i arhitekti sa kojima se do najmanjih detalja može razrađivati cjelokupan izgled budućeg novog doma.

Generalni direktor i vlasnik kompanije Inside Suad Ećo, kao i direktor Sultan Alkhannah izjavili su da im predstavlja veliku čast i zadovoljstvo što će dvije najveće kompanije, svaka u svojoj oblasti, raditi na novom i ujedno najljepšem naselju u Sarajevu, Sarajevo-Waves, a kada se prilike ukažu i na naselju Nova Ilidža koje je također predviđeno u planu investitora.

Generalni direktor Compact Investmenta je izjavio da mu je zadovoljstvo što će se koristiti najsavremeniji vid usluge prema krajnim kupcima Total design koja je i novina na našem tržištu, a za koje je svojom vizionarskim menadžmentom isključivo odgovoran direktor Insidea koji je svojom vizijom ulio povjerenje investitorima da je to jedini ispravan put u gradnji ovako luksuznog naselja, savremeno naselje zaslužuje i najsavremenije usluge.

Generalni direktor Compact Investmenta je izjavio kako je nevjerovatno pozitivno iznenađen tehničkom i kadrovskom opremljenošću kompanije Inside koja je u stanju odgovoriti i najspecifičnijim zahtjevima klijenata.

Kada se završi, veličina naselja iznosit će preko 600 stambenih jedinica sa kompletnim popratnim sadržajem. Prvi stanovi će svim zainteresiranim kupcima biti dostupni već od septembra, a pokazni stan koji vidite na slikama će se moći pogledati od augusta 2015. godine.

Također primjere već gotovih stanova, u sklopu usluge Total design, kao i onim koji su trenutno u fazi namještanja možete pogledati na Facebooku, ili na www.inside.ba.