biznis
186

Centrotours predstavio ponudu ljetovanja u Turskoj za 2016. godinu

Klix.ba
(Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba)
Agencija Centrotours sinoć je u Sarajevu održala prezentaciju svoje ponude ljetovanja na Antalijskoj rivijeriji u Turskoj za 2016. godinu.

Prezentaciji je prisustvovalo više od 100 turističkih agenata iz više od 50 turističkih agencija iz cijele Bosne i Hercegovine.

Svoju ponudu sinoć su predstavili i najveći turski lanci hotela kao što su Crystal Hotels, Amara World Hotels, Marti Hotels i Kamelya Collection Hotels. Posebno oduševljenje prisutnih izazvala je prezentacija hotela Utopia World iz Alanje.

Prema riječima direktora agencije Centrotours Muamera Lutvića, prodaja ljetovanja u Turskoj u ovoj agenciji po posebnoj ponudi "rani booking", koja podrazumijeva snižene cijene i do 45% počinje od 01.02.2016. godine.

Paket aranžmani obuhvataju avioprijevoz direktnim čarter letovima na relaciji Sarajevo - Antalya - Sarajevo, smještaj u hotelima po izboru putnika na bazi 7, 10,11 ili 14 noćenja i transfere na relaciji aerodrom - hotel - aerodrom.

Nakon prezentacije druženje uposlenika Centrotoursa, njihovih partnerskih agencija i klijenata nastavljeno je do kasno u noć. Goste je zabavljao bend Berina Buturovića.

Najsretniji učesnici prezentacije dobili su i nagradna ljetovanja u trajanju od osam dana.