Udoban i lijep namještaj od drveta
0

Bogata ponuda na sajmu "Interio" u Sarajevu

Piše: Nedim Grabovica
Foto: N. G./Klix.ba
(Foto: Nedim Grabovica/Sarajevo-x.com)
Međunarodni sajam šumarstva, drveta, namještaja, unutrašnjeg uređenja "Interio 2012", koji je počeo jučer u Centru Skenderija, a trajat će do 19. marta, i danas je bio dobro posjećen.

Sajam je organiziran pod sloganom "Tradicija za budućnost", koji je već promoviran na nekoliko sajmova u Evropi, a učestvovalo je oko 100 kompanija iz BiH i inozemstva.

Mnogobrojni građani su imali priliku, između ostalog, vidjeti bogatu ponudu raznovrsnog namještaja i kuhinja te druge novitete i proizvode drvne industrije.

Osim toga, danas je održan i stručni seminar "Novi trendovi u drvnoj industriji", zatim promocija Kataloga drvne industrije Bosne i Hercegovine i radionica "Unapređenje zapošljavanja i razvoj ljudskih resursa".

Podsjećamo, tokom proteklih godina putem sajma Interio je prezentirano više od 10 hiljada domaćih i inozemnih kompanija izlagača iz BiH, Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Slovenije, Makedonije, Turske, Austrije, Italije, Mađarske, Njemačke, Indonezije, Japana, Švedske, Holandije, Belgije, Kanade i SAD-a.