biznis
65

Bingo i Konzum zajedno na prvom FMCG Summitu

Kompanije Konzum i Bingo pojavit će se zajedno na prvom FMCG Summitu, gdje će govoriti o potencijalu plasmana bh. proizvoda u regiji i šire.

U organizaciji InStore magazina i BusINess Academy koji su sastavni dio kompanije Altermedia d.o.o., 16. aprila 2015. godine održava se prvi FMCG Summit u Kongresnom Centru Terme Ilidža, Sarajevo.

Cilj Summita je da se na jednom mjestu okupi cijela FMCG industrijua (proizvođači, distributeri i trgovci) iz BiH i regije, te da pokušaju odgovoriti na aktuelne teme i izazove.

Cjelokupan program FMCG Summita bit će usmjeren na odnose između proizvođača, distributera i trgovaca sa fokusom na aktuelna pitanja o trenutnoj konsolidaciji trgovine u BiH i regionu kao i na mogućnosti širenja domaćih kompanija u region i šire.

Učesnici u programskom dijelu FMCG Summit-a su predstavnici kompanija: Konzum, Bingo, Coca Cola, Nestle, Johnson-Johnson, Atlantic Grupa, Imperial Tobacco, Perutnina Ptuj, HT ERONET, Nelt, AS Group, Megamix, Planet, Spanish Market, Ledo, Zvijezda, Sarajevski kiseljak, Sarajevska pivara, Veleposlanstvo Republike Slovenije, GfK, Nielsen, Mediana, InStore magazin. Medijski sponzori: Klix, RSG Group, Hayat, Pink, Face TV, Obn, ATV, Dnevni list, Nova oprema. Više informacija možete pronaći na www.fmcg-summit.ba.