Mostar
0

BiH dobila prvi specijalizirani Panasonic shop

Sarajevo-x.com
U mostarskom poslovnom centru Rondo svečano je otvoren prvi specijalizirani shop tehničke robe u BiH Panasonic eShop.

Prvu prodavnicu takve vrste u ovom dijelu Evrope krasi jednostavan, ali ipak futuristički dizajn, urađen po vrlo zahtjevnim standardima Panasonic korporacije, koja uvijek vodi računa i o najsitnijim detaljima. Posjetioci i kupci mogu ovdje pronaći stručan savjet, izuzetnu uslugu ali mogu očekivati i postprodajni servis, nešto što uvijek nedostaje na našim prostorima.

Najveća prednost ovog tipa prodajnog mjesta je mogućnost testiranja i interakcije sa proizvodima koji nisu šire dostupni, tako kupci mogu gledati premijere 3D filmova na ekranu dijagonale 165 cm, snimati 3D sadržaj prvim 3D kamkorderom na svijetu, povezivati se putem Skype direktno na Panasonic TV ekranima, isprobati izuzetan osjećaj igranja igrica u 3D-u na Panasonic plazma ekranima, isprobati jedan od mnogih Lumix fotoaparata ili se uvjeriti u izuzetno napredne tehnologije proizvoda iz domena bijele tehnike.

Svečanom otvaranju su prisustvovali predstavnici medija zajedno sa predstavnicima Panasonic korporacije i kompanije VT Commerce. EShop su svečano otvorili Junichi Suzuki, visoki zvaničnik Panasonic korporacije iz evropske divizije i Miroljub Vukojević, vlasnik kompanije VT Commerce iz Ljubuškog. Nakon obraćanja javnosti na pitanja je odgovarao Istvan Stark, generalnidirektor Panasonic jugoistočne Evrope, a svi posjetioci su mogli testirati usluge koji ovaj shop nudi.

U narednom periodu prve kupce ovog shopa očekuju mala iznenađenja, a svi kupci Panasonic Full HD televizora do 31.12.2010. dobijaju pet godina garancije.