biznis
0

BH Telecom uvodi flat rate na sve ADSL G pakete

Sarajevo-x.com
Nakon ulaska stranih kablovskih operatera na domaće tržište i njihovog uvođenja usluga neograničenog pristupa internetu bilo je pitanje dana kada će i BH Telecom uvesti pristupačne flat rate pakete.

Za sve pretplatnike ADSL G paketa koji su do sada imali ograničen pristup internetu, BH Telecom od 1. marta uvodi pristup internetu na flat rate osnovi i to za istu mjesečnu naknadu kao i do sada, objavljeno je na web stranici BH Telecoma.

Novi ADSL paketi namijenjeni su postojećim ADSL G pretplatnicima, ali i novim pretplatnicima koji imaju veće potrebe za download-om multimedijalnih podataka, pri većim brzinama pristupa Internetu, poručuju iz BH Telecoma.

Korisnici ADSL G paketa će zadržati svoj username, password, e-mail adrese i hosting paket uz neograničeno korištenje Internet saobraćaja na fair use osnovi.

Korisnicima će biti ponuđena i dva nova flat rate paketa većih pristupnih brzina od po 6 Mbps i 10 Mbps.

BH Telecom za svoje korisnike uvodi i novi ADSL 1G paket sa 1G uključenog saobraćaja. ADSL 1G je paket namijenjen korisnicima koji nemaju velikih zahtjeva po pitanju pristupnih brzina i downloada.