Ugovor o partnerskoj saradnji
0

ASA Auto i VW sponzori Nogometnog saveza BiH

Sarajevo-x.com
Sa potpisivanja ugovora
Sa potpisivanja ugovora
ASA Auto sponzor je Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine sa bradnom Volkswagen-om. Na taj način Volkswagen je postao ekskluzivni automobilski brand reprezentacije uz status "Ponosni sponzor“.

"Volkswagen je obezbijedio Nogometnom savezu BiH jedan kontingent putničkih vozila namjenjenih logistici, prevozu gostiju, sudija, delegata i članova saveza. Pored vozila, Volkswagen će obezbijediti i određenu finansijsku podršku savezu, ističe Ismir Omeragić, brandmanager Volkswagen putničkih vozila za BiH, te dodaje, "partnerski odnos sa NS BiH obilježen je potpisivanjem ugovora na godinu dana, a koji uključuje aktuelni kvalifikacijski ciklus A reprezentacije i eventualni plasman dalje u baraž ili direktni prolaz na Europsko prvenstvo, što svakako svi priželjkujemo".

ASA Auto i Volkswagen veliku pažnju posvećuju društvenoj odgovornosti, ulažući u obrazovanje, sport i kulturu. Volkswagen je u skorijem periodu podržao i ekipu Željezničara u susretu trećeg pretkola Europa lige sa ekipom Maccabi iz Tel Aviva, što dovoljno govori o ozbiljnosti Volkswagena da podrži BiH nogomet.

"Ovim pristupom se nastoji njegovati snažan imidž i velika popularnost Volkswagena u Bosni i Hercegovini, koji razumije potrebe i važnost ovakvih i sličnih projekata", saopšteno je iz ASA Auta.