biznis
23

Amko komerc obilježava 20. rođendan – sniženo preko 500 artikala

Kompanija Amko komerc 15. novembra obilježava 20 godina uspješnog rada, a od davne 1995. godine pa do danas firma je izrasla u respektabilnu grupaciju koja objedinjuje maloprodaju, distribuciju i proizvodnju.

"Kroz godine poslovanja firma je stekla ugled i povjerenje, kako kupaca tako i poslovnih partnera", rekla je menadžerica odjela za odnose sa javnošću Minela Džuho. "To je naš najveći kapital i poticaj za širenje naše maloprodajne mreže."

Povodom obilježavanja dvije decenije uspješnog rada, kako nam je rekla naša sagovornica, Amko komerc je pripremio poseban program i pogodnosti za sve kupce, kroz osam dana raznih aktivnosti, uz posebne akcijske cijene na osnovne životne namirnice i kućne potrepštine.

"U periodu od 12. do 19. novembra u svim našim maloprodajnim objektima pripremamo specijalne akcijske cijene uz sniženje i do 50 % na preko 500 artikala," naglašava Džuho. "Osim akcijskih cijena, za naše mališane smo pripremili i druženje sa likovima iz trenutno najpopularnijeg crtanog filma 'Maša i medvjed' u Hipermarketu Mojmilo u petak od 16 do 18 h, a u nedjelju također na Mojmilu od 11 do 13 h najavljujemo druženje sa maskotom Haribo."

Kako bi rođendansko slavlje upotpunili te nagradili vjerne kupce, prema njenim riječima, u subotu 14. novembra, simbolično u znaku broja 20 nagrađuje se svaki 20. kupac vrijednim poklon paketom proizvoda Amko komerca i poslovnih partnera firme. "Za sve posjetioce u našim većim objektima svih osam dana proslave rođendana pripremili smo svakodnevnu zabavu, degustacije, promocije i još mnoštvo iznenađenja", istakla je Džuho.