biznis
61

Akcijska prodaja stanova u naselju "Park Slatina", uskoro useljenje

U tijeku je novogodišnja akcijska prodaja luksuznih stanova u sarajevskom naselju "Park Slatina". Investitori navode da je izgradnja u završnoj fazi te da se ubrzo očekuje useljenje u objekte.

Stambeni kompleks Slatina Park (Kromolj) se nalazi u Sarajevu - općina centar, a u blizini kompleksa se nalazi park Betanija, fudbalski stadion Kosevo, Olimpijska dvorana Zetra, mnogobrojni tereni za sport i rekreaciju, osnovna i srednja škola, obdanište, ZOO vrt "Pionirska dolina", univerzitet, te klinički centar Sarajevo.

"Ono što stambeni kompleks 'Slatina-park' čini primamljivim za život je mir, tišina,sunčeve zrake tokom čitavog dana sa odličnim pogledom na Grad, a ujedno i blizina gradskog jezgra koja je udaljena samo par minuta vozilom", istče Elmin Hasanović, predstavnik investitora. Kompleks čini 6 zgrada sa po 18 stambenih jedinica (dvosobnih, trosobnih i četvorosobnih) što stanarima daje osjećaj urbane privatnosti. Kompleks je vezan sa gradom redovnim gradskim prevozom. Investitori izgradnje kompleksa "Park Slatina su Bedro i Fuad Hasanović.

Obezbijeđena je mogućnost kupovine i garažnih mjesta, te korištenja parkinga u sklopu stambenog kompleksa. Dodatne informacije o kupovini stanova mogu se dobiti isključivo na brojeve telefona: 062 632 490 i 062 301 066 i na stranici www.bhbau.com/