Učesnici će dobiti certifikat
0

Adizes Business Consulting BH d.o.o. organizuje seminar

Sarajevo-x.com
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija
Kompanija Adizes Business Consulting BH d.o.o. Sarajevo će trećeg, četvrtog i petog aprila organizovati seminar u Hotelu Saraj u Sarajevu na kojem će osnovne teme biti: plan projekta, izgradnja projekta, nadgledanje projekta, završni poslovi projekta i Microsoft project.

Seminar koji organizuje Adizes Business Consulting BH d.o.o. je namijenjen projekt menadžerima koji žele naučiti kako da postanu projekt lideri, kao i osobama koje rade kao članovi projektnih timova, a žele proširiti i dopuniti znanje iz ove obkasti. Pored toga, seminar će biti koristan i za učesnike u projektu koji imaju interes da maksimiziraju vjerovatnoću uspjeha projekta.

Seminar uključuje predavanja, vježbe i apliciranje stečenog znanja kroz radionicu. Vježbe na seminaru će biti fokusirane na: definisanje strukture aktivnosti (WBS), pravljenje procjene vremena trajanja projektne aktivnosti, definisanje međusobne uslovljenosti pojedinih aktivnosti, nacrte mrežnih dijagrama, određivanje vremena početka i kraja aktivnosti (najraniji početak i najraniji završetak, kao i najkasniji početak i najkasniji završetak, određivanje kritičnog puta, crtanje Gantt dijagrama, određivanje troškova projekta).

Svi polaznici seminara će dobiti certifikat, a predavači će biti certificirani konsultanti Adizes Instituta - Adizes Business Consulting.