Novo iz eKupon.ba
0

55% popusta na trening u Agenciji za poslovno i političko komuniciranje

Klix.ba
Želite da usavršite svoje poslovne vještine i pri tome oduševite svog šefa, a ujedno i poslovne partnere, ili biste ipak poboljšali verbalnu i neverbalnu komunikaciju?

Ovakvu ponudu sa čak 55% popusta možete kupiti samo na najposjećenijem portalu za grupnu kupovinu eKupon.ba, koji je i ovog puta mislio na svoje korisnike i u saradnji sa agencijom Polis Plus omogućio im nevjerovatnu ponudu.

Platite 135 KM umjesto 300 KM za trening po vašem izboru, certifikat i piće u okviru pauze.

Ponuda se odnosi na trening po izboru, a možete birati između sljedećih treninga: Izgradnja imidža, nastup u medijima, tehnike verbalne i neverbalne komunikacije i Usavršavanje poslovnih vještina.

Jednodnevni trening u trajanju od četiri školska časa će vam omogućiti da sebe predstavite kao profesionalne, sigurne, samosvjesne, autoritativne i reprezentativne osobe koristeći se komunikacijskim tehnikama.

Ukoliko ste među onima kojima su komunikacijske vještine dio poslovne svakodnevnice i želite biti uvjerljivi i svoj posao unaprijediti onda svakako odaberite trening koji se bazira na izgradnji imidža i tehnikama verbalne i neverbalne komunikacije.

Zahvaljujući ovom treningu ostavljat ćete bolji dojam na poslovne partnere, kolege i klijente i utjecati na svoj lični napredak.

Agencija za političko i poslovno komuniciranje "Polis plus" počiva na širokoj paleti iskustva i titula, što ih kolektivno čini jakima, a njihovi komitenti od toga mogu imati samo korist. U saradnji sa portalom za grupnu kupovinu eKupon.ba žele svojim korisnicima omogućiti nevjerovatnu priliku za usavršavanje.

U salama hotela Hollywood dočekat će vas ljubazno osoblje agencije Polis Plus sa predavačima, magistrom komunikologije Seminom Ajvaz i magistrom komunikoloških nauka Seidom Masnicom.

Ne propustite ovu jedinstvenu ponudu i platite samo 135 KM umjesto 300 KM za trening po vašem izboru, certifikat i piće u okviru pauze.

Svi učesnici treninga će po završetku dobiti validan certifikat.

Kupon možete iskoristiti na dan 14.12.2012. godine.