biznis
5

4HomeDesign - prvi i jedini u BiH sa potpuno novim pristupom u opremanju doma

4Connect predstavlja potpuno novi pristup u opremanju doma bez ograničenja. S obzirom da je jedan od ključnih ciljeva kompanije osiguranje visoko kvalitetnih usluga krajnjim kupcima, 4Connect zajedno sa partnerima uz podršku vodećih banaka u BiH, spremni su ponuditi potpuno nova rješenja za kupce koji žele urediti svoju kuhinju.

Sve više ljudi se odlučuje na stvaranje jedinstvenog ambijenta spajajući kuhinju najčešće s trpezarijom i dnevnim boravkom čime ona mora zadovoljiti najviše kriterije i ukuse.

Odluka za uređenje kuhinje nikada nije bila jednostavna zbog činjenice da je sam proces dugotrajan, ponekad frustrirajući i prije svega iznimno finansijski zahtjevan. Bilo da se radi o dizajnu, odabiru uređaja ili načinu finansiranja, u ovaj proces je uključeno više potencijalnih ponuđača namještaja, potrošačke elektronike i banaka.
4HomeDesign omogućava da u veoma kratkom vremenskom roku završite uređenje doma na jednom mjestu bez dodatnih i skrivenih troškova po principu "ključ u ruke" sa garantnim rokom za namještaj i ugradbene uređaje do pet godina.

4HomeDesign studio je kreiran kako bi kupcima pomogao da sa svojim osobljem razviju dizajn i specifikacije kuhinje te odaberu odgovarajuće modele ugradbenih aparata. Postavljen je odgovarajući displej na kojem je moguće pratiti 3D modeliranje kuhinje. Pored toga, dostupni su i uzorci velikog broja materijala i mehanizama za izradu kuhinjskih elemenata.

Sastavni dio 4HomeDesign studija je i DEMO kuhinja na kojoj su prikazani skoro svi oblici mehanizama i mogućnosti primjene materijala. U okviru studija su dostupni moduli za ugradbene aparate na kojima je izloženo preko 50 različitih modela ploča, pećnica, napa, frižidera, mikrovalnih pećnica A brendova ugradbene tehnike (Whirlpool, Gorenje, Samsung, Indesit, Ariston i sl.).

4HomeDesign vam pruža sve na jednom mjestu: projektovanje, finansiranje, odabir uređaja i opreme, montaža i postavljanje.

Koje su to osnovne konkurentne prednosti novog projekta “4HomeDesign” 4Connecta?

  1. Dugogodišnje iskustvo u prodaji ugradbene i potrošačke elektronike
  2. Ovlašteni distrubuteri i partneri za A brendove ugradbene tehnike (Gorenje, Whirlpool, Samsung, Candy)
  3. Izgrađen i efikasan sistem podrške i usluga krajnjim kupcima
  4. Premium lokacije 4connect prodajnih mjesta
  5. Osigurani posebni modeli finansiranja, podržani od strane vodećih banaka u BiH.

Ukoliko ste zainteresovani da vam 4connect asistira u opremanju vašeg doma na raspolaganju su vam:

Stručni saradnik za dizajn i projektovanje - [email protected] - 061 490 070 Mobilni bankar - [email protected] - 061 786 511

4HomeDesign – potpuno novi pristup u opremanju doma bez ograničenja.