biznis
53

20 godina Techno Shopa: otvoren renovirani maloprodajni objekat na Stupu

Klix.ba
Kompanija Stanić Trade d.o.o. otvorila je vrata renoviranog Techno Shop maloprodajnog objekta za tehičke uređaje na Stupu u Sarajevu.

Objekat na Stupu bio je prvi u lancu maloprodajnih objekata ove vrste, a tokom 20 godina djelovanja ostao je prepoznatljiv kao jedno od najpoznatijih mjesta za kupovinu tehnike . Kupce iz Sarajeva i okoline uz novi enterijer dočekala je i vrhunska ponuda uređaja, baš kako i dolikuje kompaniji koja osluškuje potrebe građana i prati svjetske trendove.

"Kompanija Stanić Trade na tržištu BiH posluje s 10 prodajnih objekata. Techno Shop Stup je premium shop u kojem je dostupan ekskluzivan asortiman LG, Sony, Philips, Electrolux, Hotpoint Ariston, Tefal, Rowenta, kao i mnogi drugi renomirani proizvođači tehničkih uređaja. Sretni smo da smo u prilici, našim kupcima ponuditi samo najbolje i najkvalitetnije uređaje. Vjerujemo da će u novom enterijeru, kupovina u prodajnom objektu na Stupu, biti dosta ugodnija i potpunija,“ poručio je direktor kompanije Damir Kalmar. Mnogobrojni gosti, kupci i novinari nisu krili oduševljenje novim izgledom i ponudom Techno Shopa Stup, a mnogi su se prisjetili da su neke od svojih prvih tehničkih uređaja kupili upravo na Stupu.