biznis
333

"Ovako" pripremila pomoć ugroženim i popust za sve građane tokom ramazana

Klix.ba
Mesna industrija "Ovako“ jedanaest godina zaredom pruža podršku socijalno ugroženim kategorijama, a njihova pomoć stigne u sve krajeve Bosne i Hercegovine.

"Na žalost u našoj državi i 20 godina nakon ratnih razaranja živi veliki broj ljudi o kojima nitko ne brine i kojima nisu omogućena osnovna ljudska prava, a to je rad i privređivanje. Naša moralna dužnost, kao uspješne kompanije je da pružimo podršku našim sugrađanima. Vrijeme je da svi shvatimo da se moramo okrenuti jedni prema drugima, jer samo zajedničkim snagama, iskrenom podrškom, zaštitom državnih interesa, te kupovinom domaćih proizvoda, možemo se nadati boljem sutra“ Izjavio je Nedžad Biberović, marketing menadžer

Ukupna vrijednost donacije prelazi 100.000 KM, a isporuke će krenuti krajem prve sedmice ramazana.

Pored ramazanske donacije Mesna industrija "Ovako“ najavljuje ramazanski popust u iznosu od 20 posto na sve proizvode iz asortimana svježe pakovane piletine. Popust će trajati tokom cijelog ramazana i obuhvatit će sve trgovačke lance. Iz M.I. Ovako kažu kako su sretni što su mogli organizirati akciju jednako dostupnu svim građanima. Proizvodi od svježe piletine biće označeni prepoznatljivom markicom sniženja –20 posto.