Kampanja VB Leasinga
20

Vrijeme je da se neko slika i pored vašeg vozila

Klix.ba
Prvi dio godine za kompaniju VB Leasing obilježila je akcija u sklopu koje je VB Leasing svojim klijentima ponudio besplatne troškove prve registracije. S obzirom na veliki interes i uspjeh akcije, VB Leasing je odlučio istu ponuditi i u drugom dijelu godine uz dodatni poklon paket zimske kozmetike za automobile.

Akcija je rezultat rada usmjerenog ka stvarnim potrebama klijenata, a kvalitet kompanije u cjelini je prepoznalo i tržište saopštio je direktor VB Leasinga dr. Slobodan Vujić:

"Drago nam je da su naši klijenti prepoznali ovaj proizvod, koji smo kreirali baš osluškujući njihove stvarne potrebe i nudeći im jedan opipljiv benefit – troškove prve registracije. Unatoč teškom stanju na tržištu, možemo slobodno reći da je 2012. za VB Leasing bila uspješna, a VBL trenutno zauzima 1. mjesto na tržištu pokretnina sa 29% udjela. Ovakav uspjeh rezultat je predanog rada svih uposlenih te konstantnog razvoj proizvoda i usluga, a posebno bih izdvojio E@sy leasing, proizvod koji klijentima nudi da baš sve završe na licu mjesta u auto kući: od odabira vozila do preuzimanja."

Vujić je iskoristio priliku da najavi i novu kampanju VB Leasing-a "Vrijeme je da se neko slika i pored Vašeg automobila", čije je zaštitno lice Zenit Đozić.

"Ovogodišnja kampanja je jedno osvježenje uz dozu humora našeg Zenita Đozića i koja ponovo šalje poruku kako je danas uz VB Leasing zaista lako doći do novog vozila. Ovo je ujedno i prilika da pozovemo sve one koji namjeravaju kupovati novo vozilo, da iskoriste naš zimski paket i odaberu najbrže i najbolje rješenje", istakao Vujić.

O zajedničkoj saradnji sa VB Leasingom, govorio je i Zenit Đozić nakon što je svim prisutnim uputio par korisnih savjeta za vozače u zimskim okolnostima: "Šalu na stranu, saradnja sa VB Leasing-om je izuzetno iskustvo za mene. Sve je proteklo vrlo profesionalno i na obostrano zadovoljstvo, a siguran sam da će tako biti i u daljnjoj saradnji."