F-AC širi prodajno-servisnu mrežu
0

Volvo od sada i u Banjoj Luci

Sarajevo-x.com
Grupacija F-AC, ovlašteni prodavac i serviser Volvo vozila, ojačala je svoje prisustvo na automobilskom tržištu Bosne i Hercegovine otvaranjem novog prodajno-servisnog centra u Banjoj Luci. Uz postojeći salon u Sarajevu, F-AC se na ovaj način strateški pozicionirao u oba bosanskohrecegovačka entiteta.
Novi ovlašteni prodajno-servisni objekat u Banja Luci na 1.287 kvadratnih metara, nudi izuzetno prostran prodajni salon i moderno opremljen servisni centar, te tako omogućava ugodniju kupovinu i kvalitetnije servisiranje kako postojećim, tako i budućim vlasnicima Volvo vozila u Bosni i Hercegovini.

Podsjetimo, F-AC je Volvo vozila u svoj salon u Sarajevu, a time i na tržište Bosne i Hercegovine doveo 2004. godine, a pored švedskog brenda, bavi se prodajom i servisiranjem vozila Ford, Mazda i Land Rover.

Kvalitet i ugled Volvo automobila potvrđuju i brojne nagrade kojima su se okitili u proteklom periodu, kada je u pitanju naša zemlja. Tako je 2010. godine Volvo XC60 proglašen terencem godine u izboru Udruženja automobilskih novinara BiH, dok je model S60 u 2011. godini osvojio nagradu posjetilaca internet portala Sarajevo-x.com u izboru Udruženja automobilskih novinara BiH.