Najljepša Volkswagen fotografija
0

Volkswagen Facebook poklon igra

Sarajevo-x.com
Volkswagen BiH nastavlja poklanjati vrijedne poklone svojim vjernim i budućim fanovima Volkswagen BiH Facebook fan stranice. Ovog puta, Volkswagen BiH će obradovati dva najkreativnija fana sa po dvije ulaznice za utakmicu Bosna i Hercegovina – Brazil, koja će se održati 28. februara 2012. u Švicarskoj.

Igra pod zanimljivim sloganom "Najljepša Volkswagen fotografija" počela je 17. februara 2012. i trajat će do 22.02.2012, kad će se doznati ko su dva pobjedika i kad će se njihove originalne fotografije objaviti na zidu Volkswagen Facebook fun stranice.

Svi zainteresovani mogu učestvovati u ovoj igri na način da pošalju fotografiju njima najljepšeg Volkswagen modela ili neku drugu zanimljivu fotografiju sa Volkswagen motivima na mail adresu: [email protected], nakon čega će sve pristigle fotografije biti objavljene u posebnom albumu.

Pobjedu će odnijeti dvije fotografije koje budu imale najviše lajkova. Pobjednicima će biti uručene i po dvije Volkswagen majice i dva Volkswagen kačketa kako bi doživljaj utakmice bio upotpunjen.

Detaljna pravila ove Volkswagen poklon igre možete pronaći na oficijelnoj Volkswagen BiH Facebook stranici.