Najprodavanije dostavno vozilo
0

"Volkswagen Caddy je priča s uspjehom"

Sarajevo-x.com
Da je Volkswagen Caddy godinama najpoželjnije gradsko dostavno vozilo potvrđuju njegovi vlasnici, kao i mnogobrojne nagrade koje je Caddy dobio u proteklih 12 godina. Dosada najpovoljnije cijene obilježje su najnovije kampanje Volkswagen privrednih vozila.

Kampanja "Caddy je priča s uspjehom" počinje u ponedjeljak. Model koji se nudi u specijalnoj ponudi je Caddy furgon 2.0 SDI. Pored velike uštede dodatna pogodnost je i klima koja dolazi gratis. Isporuka vozila je trenutna, a količina vozila u specijalnoj ponudi je ograničena.

"Vrhunac poimanja privrednih vozila je Volkswagan Caddy", ističe Almir Čengić, brand manager Volkswagen privrednih vozila. "Cijeli ovaj segment privrednih vozila je poznat po našem modelu Caddy što jasno ističe jačinu brenda. Priča ovog modela je priča s uspjehom u svakom pogledu, od kvaliteta koju potvrđuju njegovi korisnici do prodajnih rezulata na tržištu privrednih vozila u BiH".

Caddy je spreman na sve načine korištenja i za svoje korisnike postaje primjerice dostavno vozilo, kurirsko vozilo ili mobilna servisna radionica. Caddy furgon je spreman za svaki angažman, jer njegovo ergonomično radno mjesto vozača i velikodušno koncipirani interijer stvaraju optimalne uslove za rad. Istovremeno, njegovi snažni i štedljivi motori, suvereno podvozje i sigurnosna oprema daju mogućnost za brže stizanje do cilja.

Caddy je tipično Volkswagen vozilo i raspolaže svojstvima tipičnim za VW – ekonomičnost, dugovječnost i pouzdanost. Prvi je proizveden 1980. godine i od tada je doživio mnogobrojne inovacije koje su ga zadržale na vrhu popularnosti privrednih vozila. Priča s uspjehom se nastavlja uz najnovija poboljšanja i unapređenja.