Sjajan početak godine
0

Volkswagen BiH na Facebooku

Sarajevo-x.com
Volkswagen je pokrenuo svoju službenu stranicu na Facebooku. Ko god želi, od sada može postati fan "Das Auto" zajednice.

Uz najnovije zanimljive informacije iz svijeta Volkswagena, na Facebooku Volkswagen BiH naći ćete sadržaje i fotografije s raznih Volkswagenovih događanja.

Na Facebooku možete aktivno učestvovati svojim komentarima, ili još aktivnije "uploadanjem" fotografija s vašim novim ili starim Volkswagen ljubimcem, u vama najdražim ili najsmješnijim situacijama. Postanite fan "Das Auto" zajednice i očekuju vas redovno vrijedne nagrade.

“Polovinom marta pokrenuli smo kampanju kojom želimo informisati postojeće i potencijalne kupce i širu javnost o pokretanju Facebook fan stranice, te još jednom podsjetiti da smo 1. januara 2011 godine uveli besplatnu četverogodišnju garanciju na sva Volkswagen putnička vozila. Sve ove nove vrijednosti objedinili smo u komunikaciji kroz imidž kampanju nazvanu 'Zlatna valuta'. Volkswagen zaista i jeste već odavno zlatna valuta na automobilskom tržištu, jer svako Volkswagen vozilo od segmenta malih do luksuznih i SUV vozila nosi u sebi karakteristike koje čine genetski kod Volkswagen marke: kvalitet izrade, efikasnost kroz nisku potrošnju, ekonomičnost kroz niske troškove održavanja vozila i odlično očuvanje stabilne cijene dugi niz godina, a koje je posebno bitan faktor za BiH podneblje. Da se kvalitet ne ogleda samo u rječima pokazuje i odličan rezultat sa kojim smo nastavili i u 2011 godini, te je za nepunih dva i pol mjeseca 2011 godine kupcima isporučeno skoro 300 vozila, što pokazje da se kvalitet Volkswagena sve više cijeni", istakao je Ismir Omeragić, brand manager Volkswagen putničkih vozila za BiH.