Zlatna valuta
0

Volkswagen BiH na društvenoj mreži Facebook

Sarajevo-x.com
Volkswagen je pokrenuo svoju službenu stranicu na Facebooku. Ko god želi, od sada može postati fan "Das Auto“ – zajednice.

Uz najnovije zanimljive informacije iz svijeta Volkswagena, na Facebooku Volkswagen BiH naći ćete sadržaje i fotografije s raznih Volkswagenovih događanja.

Na Facebooku možete aktivno učestvovati svojim komentarima, ili još aktivnije „uploadanjem“ fotografija s vašim novim ili starim Volkswagen ljubimcem, u vama najdražim ili najsmješnijim situacijama. Postanite fan “Das Auto” - zajednice i očekuju vas redovno vrijedne nagrade.

“Polovinom marta pokrenuli smo kampanju kojom želimo informisati postojeće i potencijalne kupce i širu javnost o pokretanju Facebook fan stranice, te još jednom podsjetiti da smo 01.01.2011. godine uveli besplatnu četverogodišnju garanciju na sva Volkswagen putnička vozila. Sve ove nove vrijednosti objedinili smo u komunikaciji kroz imidž kampanju nazvanu “Zlatna valuta”. Volkswagen zaista i jeste već odavno zlatna valuta na automobilskom tržištu, jer svako Volkswagen vozilo od segmenta malih do luksuznih i SUV vozila nosi u sebi karakteristike koje čine genetski kod Volkswagen marke: kvalitet izrade, efikasnost kroz nisku potrošnju, ekonomičnost kroz niske troškove održavanja vozila i odlično očuvanje stabilne cijene dugi niz godina, a koje je posebno bitan faktor za BiH podneblje.

Da se kvalitet ne ogleda samo u rječima pokazuje i odličan rezultat sa kojim smo nastavili i u 2011. godini, te je za nepunih dva i pol mjeseca 2011. godine kupcima isporučeno skoro 300 vozila, što pokazje da se kvalitet Volkswagena sve više cijeni ” – istakao je Ismir Omeragić, brand manager Volkswagen putničkih vozila za BiH.