Rasprodaja u KIA-i
0

Uz Sorenta Picanto gratis

Sarajevo-x.com
Kia u akciji uz kupovinu već odavno poznatog SUV-a Sorento poklanja simpatičnog gradskog mališana Picanta što je ponuda kakva se mogla sresti u SAD-u ili nekim zemljama Evrope u skorije vrijeme, ali je to definitivno prvi put da se ovakva ponuda pojavi i u BiH.

Ova atraktivna ponuda iz KIA-e vrijedi za bilo koji odabrani nivo opreme modela Sorento, a trajaće do samog isteka zaliha. Popularni Sorento je ujedno i najpovoljniji SUV u Bosni i Hercegovini, jer po cijeni 59.990 KM dolazi sa 2,5-litarskim turbodizelskim motorom od 170 KS, ali sa i opremom koja uključuje stalni pogon na sve točkove, klima uređaj, ABS, sigurnosne zračne jastuke, servo upravljač, električni paket za pokretanje stakala i ogledala, daljinsko centralno zaključavanje, 16-inčne naplatke od lake legure kao i ostale elemente koji se već odavno podrazumjevaju u bilo kojem savremenom automobilu.

Iz KIA-e nude mogućnost zamjene pogodnosti u slučaju da se kupac odluči za Sorenta bez gratis Picanta, nakon čega će Sorento sa spomenutim motorom i opremom koštati svega 45.500 KM. Naravno, pored Sorenta i Picanta, i ostali modeli KIA su na akciji, pa se tako atraktivni trovratni kupe pro_cee'd, sa 7-godišnjom garancijom i i bogatom serijskom opremom i 1,4-litarskim benzinskim motorom od 109 KS može dobiti već od 24.490 KM.

Porodična verzija cee'd sa, također, 7-godišnjom garancijom i opremom koja uključuje klima uređaj, ABS, servo upravljač, 6 sigurnosnih zračnih jastuka, električni paket, audio sistem sa CD/mp3 playerom i komandama na volanu, volan i ručicu mjenjača presvučene kožom kao i 1,4-litarskim benzinskim motorom od 109 KS je vrlo privlačna na početnu cijenu od svega 25.390 KM. Ovu privlačnu ponudu iz KIA-e zaključili su sa modelom Rio koji sa ABS-om, automatskim klima uređajem, servo upravljačem, dva sigurnosna zračna jastuka, centralnim zaključavanjem, maglenkama i 1,4-litarskim benzinskim motorom od 97 KS košta 19.990 KM.