Najljepša Volkswagen fotografija
0

Utakmicu BiH - Brazil u Švicarskoj će gledati Nerman i Ermin

Sarajevo-x.com
Nerman Begić
Nerman Begić
Volkswagen BiH je još jednom pokazao koliko vrednuje mišljenje svih vjernih i budućih fanova oficijelne Volkswagen BiH Facebook stranice. Ovog puta, Volkswagen BiH je obradovao dva najkreativnija fana sa po dvije ulaznice za utakmicu Bosna i Hercegovina – Brazil, koja će se održati 28. februara u Švicarskoj.

Naime, igra pod zanimljivim sloganom "Najljepša Volkswagen fotografja" počela je 17. februara i završila je 22. februara kad se doznalo ko su dva pobjednika i kad su njihove originalne fotografije objavljene na zidu Volkswagen Facebook stranice. Svi zainteresovani su mogli učestvovati u ovoj poklon igri na način da pošalju fotografiju njima najljepšeg Volkswagen modela ili neku drugu zanimljivu fotografiju sa Volkswagen motivima, a pobjedu su odnijele fotografije učesnika: Nermana Begića i Ermina Pačariza koje su imale najviše lajkova.

Pobjednicima su uručene i po dvije Volkswagen majce i dva Volkswagen kačketa kako bi doživljaj utakmice 28. februara bio upotpunjen.

Pratite Volkswagen na Facebooku, jer možda upravo Vi budete sretni i osVWojite neki od poklona u narednim Volkswagen poklon igrama!